Schietpartij Groningen

Te zien is hoe de dader door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt. Zeker een man gaat neer en raakt gewond.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige.

. Twee andere mannen van 47 en 58. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. Er is inmiddels een verdachte aangehouden die is overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek en verhoor.

Schietpartij Groningen Senin 11 Juli 2022 Schietpartij in centrum Groningen. Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis. Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de.

GRONINGEN - update 1336 uur De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zaterdagavond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie zondagmiddag. Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden. Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt.

Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat.

Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. De inhoud die je zocht is niet of niet meer beschikbaar. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Bij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen. Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen.

Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen Hij werd met ernstige verwondingen naar het. De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige plaatsgenoot van het slachtoffer. GRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt.

Te zien zijn een aantal schreeuwende mannen die achter een andere man aanlopen die tijdens zijn vlucht een wapen trekt en meerdere keren schiet. Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur. Een getuige filmde het incident.

De schutter is aangehouden meldt de politie. Een getuige filmde het incident. Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

Dan stopt het filmpje. Bij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen. Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht waar.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Politie Groningen POL_Groningen Er zijn in totaal drie personen gewond geraakt bij dit incident. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. Volgens de politie is er meerdere keren. Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt.

Bij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. De verdachte is. Maandag 11 juli 2022 Het laatste nieuws het eerst op NUnl.

Hij is uiteindelijk aan zijn. Drie gewonden verdachte opgepakt Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij. Hier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Inmiddels is een verdachte opgepakt.

De hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. Een motief voor de schietpartij is nog niet bekend. Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag.

Rick ten Cate ProNews Producties Schietpartij in centrum Groningen. Een van de mannen valt direct op straat neer. Wapen Het zijn wild west-beelden van een schietpartij die rond acht uur op zaterdagavond plaatsvond in de Groningse binnenstad.

Dat meldt de politie. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

10-07-2022 1542 Shutterstock.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen


Pin Op Rijksoverheid Infographics

Comments

Popular posts from this blog

semak tempat undi pilihanraya

maal hijrah mewarna

Harmony Tan